Golf och jakt på vackra Knistad Herrgård

I Knistad strax utanför Skövde i Västergötland finns en mycket vacker och anrik golfbana. Här finns även en rad andra aktiviteter.

Knistad Herrgård bjuder in till golf i en naturskön och tillgänglig miljö. Knistad har en 18-hålsbana som går i en cirkel runt hela herrgården. På så vis är alltid Knistads faciliteter med restaurang, caféer och andra bekvämligheter nära till hands för den som är ute och golfar på banan. En lätt kuperad bana ritad av amerikanska bandesignern Jeremy Turner med mycket gott rykte bland golfare.

Knistad Herrgård kan du boka ett mycket trevlig golfpaket som inte bara ger dig spel på 18-hålsbanan, utan också en helhelg på den mycket vackra Knistad Herrgård. För endast 1 695 kr per person får du greenfee, fika, besök i vinkällare, tre rätters supé, övernatting i dubbelrum och en gedigen herrgårdsfrukost. Bokar du dessutom två nätter får du 10% rabatt på den andra natten.

Mycket bättre upplägg för ett golfspelande par går väl knappast att hitta?

Annars kostar en greenfee helgdagar 385 kronor eller så kan du bli medlem i Knistad Golf & CC för 5 200 kr.

Även jakt på herrgården

Golf är dock inte det enda som Knistad Herrgård erbjuder, för varför inte kombinera en tur på golfbanan med att samtidigt passa på att ta din jägarexamen? Knistad Herrgård erbjuder nämligen också intensivkurser för jägarexamen samt möjligheter att jaga i den närliggande skogen. Älgjakten närmar ju sig som ni alla vet och under tre helger i september finns det platser kvar på intensivkursen och det finns ett fåtal platser kvar till de två jakthelgerna i oktober. Så passa på innan det är för sent!

Och som sagt, i kombination med en runda på golfbanan ger Knistad Herrgård dig en närmast fullkomlig helhelg i friluftliv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *