Sveriges bästa golfbollar

“Missad golfboll, en affärsidé för dykare”, “Han slår mynt på dåliga golfare”, “Han dyker efter dina golfbollar” är bara några av rubrikerna i många svenska dagstidningar för ett par veckor sen.

Artiklarna om golfbollsdykarna, bl a här i SvD, är en hit som lockar många att läsa. Och visst är det roligt att man kan tjäna pengar och samtidigt göra nytta för miljön. Det tillverkas och säljs otroligt många golfbollar varje år och företaget Out of Bounds har haft sin affärsidé sedan 2007. “Det fanns redan ett antal företag på marknaden när vi drog igång. Men nivån på dessa var inte speciellt hög och vi såg den stora potentialen som fanns på svenska golfmarknaden då.” säger Alexander Edsmyr som var med och grundade Out of Bounds för snart 8 år sedan. I år omsätter bolaget över 10 miljoner, framförallt genom försäljning av begagnade golfbollar.

Senaste åren har företaget också börjat marknadsföra och sälja ett utvalt utbud av annan golfutrustning, som golfhandskar och golfvagnar. Bland annat är deras golfvagn Flip n’ Go en riktig storsäljare. Out of Bounds har också agenturen på golfhandskar från HJ Glove.

Haka på trenden och gör som en stor andel av Nordiska golfare redan gör. Handla golfbollar hos Out of Bounds och bidra till en bättre miljö samtidigt som du behåller en tjockare plånbok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *