Golfresor

Golfresor görs till olika platser runt om i hela världen. Här på bloggen kommer vidare recensioner och tips på de allra bästa golfresorna att dyka upp efterhand. Vilken plats just du ska åka till beror på vad du vill ha ut av din golfresa. Det finns resor till varmare breddgrader där du kan kombinera med att njuta av sol och värme, till exempel till länder runt Medelhavet. Här finns Spanien som ett land som kanske står i särklass när det gäller att erbjuda de bästa golfupplevelserna.

Vill du uppleva ett riktigt mecka inom golf är Storbritannien landet för dig. Med massor av underbara banor i klassisk brittisk miljö är det ett måste att uppleva någon gång under golfkarriären. Längst upp i norr i Storbritannien hittar du Skottland som är känt för sina oslagbara golfmiljöer.

USA är ett annat land med mycket intressanta golfbanor och som borgar för spännande upplevelser om du väljer att åka till Nordamerika för att spela golf.

Länder som många kanske inte tänker på vid första anblicken är till exempel Turkiet och Thailand, som båda erbjuder en annorlunda golfupplevelse. Även här kan du kombinera med sol och värme och det blir en resa för hela familjen och det finns något för alla smaker.

Som sagt, mer djupgående tips och recensioner kommer du att hitta på bloggen allt eftersom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *